Wij leveren aan:

  • Gemeenten en provincies,
  • Onderwijs,
  • Consumenten
nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

  •  Levering NL en België
  •  30 dagen zichttermijn
  •  Deskundig advies
  •  Verstand van onderwijs

Op producten die Verkeerstuinen zelf produceert, wordt bij normaal gebruik een garantie van 1 jaar verstrekt met uitzondering van bederfelijke producten. Over het algemeen verstrekken onze leveranciers / fabrikanten ook 1 jaar garantie op hun producten tegen fabricagefouten. Als er dus een probleem optreedt met uw product bij normaal gebruik, dan wordt deze zo goed als altijd vervangen. Mocht u aanspraak op garantie willen maken, volgt u dan de volgende stappen:

Stuur ons een e-mail met het bestelnummer en uw volledige naam. Beschrijf het probleem in de e-mail en mail ons wanneer u in het bezit van een camera bent een foto van het probleem. Wij beoordelen het probleem en bepalen of u het product al dan niet moet terugsturen. Als we twijfelen, zenden we de foto en beschrijving naar de fabrikant om naar hun mening te vragen. Hierdoor wordt voorkomen dat u geld uitgeeft aan de retourzending van een product, als het probleem toch niet onder de garantie zou vallen.

Als we het met je eens zijn dat er een probleem met het product is, stuur je het naar ons terug en zullen wij het doorsturen naar de fabrikant. Wij betalen de zending naar de fabrikant, als jij de kosten van de retourzending naar ons betaalt. Het terugzendingsformulier vind je HIER.

Vervolgens wachten we op een antwoord van de fabrikant. De snelheid waarme garantieprocedures behandeld worden variëren per fabrikant, maar bedraagt over het algemeen 4 - 6 weken. De fabrikant laat ons dan weten of de garantieclaim is geaccepteerd en wat ze aanbieden als oplossing. Zover mogelijk wordt een product gerepareerd, mocht dit niet mogelijk zijn dan wordt het product vervangen. Is hetzelfde product niet meer bechikbaar, dan krijg je een kwalitatief gelijkwaardig product uit dezelfde prijsklasse. De fabrikant, en daarna wij, is / zijn niet verplicht precies hetzelfde model te leveren als vervanging. Mocht de fabrikant vaststellen dat het niet om een defect gaat, maar om bv. foutief gebruik, dan zendt de fabrikant het product naar ons terug of biedt deze soms een korting op een vervangend product aan. Mocht dit laatste het geval zijn, dan nemen wij meteen contact met je op. Wanneer het product door de fabrikant is vervangen, versturen wij het op onze kosten naar u toe. 

Copyright Verkeerstuinen